En god halmsnitter er et nyttigt redskab i foderproduktionen

Halm er en værdifuld ressource i landbruget, så det er ganske afgjort pengene værd at investere i at udnytte denne ressource bedst muligt – ved at anskaffe en halmsnitter af god kvalitet. Hvis du har både jordbrug og kvæghold, kan du med den producere både kvægfoder og strøelse af din egen halm.

Haybuster – indbegrebet af en god halmsnitter

En god halmsnitter kan du anskaffe hos Randers-virksomheden Bulldog Agri. som importerer og sælger et stort udvalg af landbrugsmaskiner af enhver art. Hvad halmsnitter e angår, har Bulldog Agri valgt at fokusere på det amerikanske brand Haybuster, som blev etableret i 1966, da stifteren Joe Andersen besluttede at lave den første halmsnitter.

Siden da er en Haybuster halmsnitter nærmest blevet indbegrebet af kvalitet på dette område.  Bulldog Agri forhandler tre halmsnitter modeller fra Haybuster: H-1030, H-1135 og den noget mindre H-835, det nyeste skud på stammen.

Alle tre styres af det brugervenlige Governor system, og udover at snitte halm til foder og strøelse kan de også knuse korn og proteinafgrøder som hestebønner, ærter og lupin. De to store modeller er udstyret med fjernbetjening, og H-1135 kan også leveres med el motor.

I dag har Haybuster udvidet produktionen til også at omfatte mange andre typer landbrugsmaskiner; skulle du være interesseret i nogen af disse, kan Bulldog Agri være dig behjælpelig med informationer om den pågældende maskine, priser m.m.

Der er mange Haybuster importører i Europa, og da Bulldog Agri har et godt samarbejde med disse, vil de fleste reservedele til din Haybuster halmsnitter kunne fremskaffes inden for 24 timer; de mest almindelige haves på lager i Randers.

Bulldog Agri sælger meget andet – men viden og erfaring er gratis

Foruden halmsnittere sælger Bulldog Agri også en lang række andre maskiner med relation til produktion og håndtering af foder: fuldfodervogne, kornvalser, crimpning valser, toaster anlæg og ensileringsmidler.

Noget andet, Bulldog Agri er leveringsdygtig i, er rådgivning og vejledning. Har du spørgsmål om de forskellige landbrugsmaskiner, eller har du brug for gode råd i forbindelse med udskiftning eller opgradering af maskiner, er du velkommen til at ringe – og det gælder også, hvis du er blevet nysgerrig på crimpning, som Bulldog Agri har 20 års erfaring med og sælger udstyr til; firmaets erfarne medarbejdere deler gerne ud af deres viden og erfaring.