5 gode tips til at style med en bordflagstang fra Langkilde & Søn

Hurra, der er noget at fejre! En bordflagstang er den perfekte accessory til din festlige bordpynt. Flaget kan styles på et væld af fine måder og kan være en dejlig tradition. Læs med her og få gode ideer til dit helt eget take på en bordflagstang. Langkilde & Søn har fem fine bud.

Gør morgenmaden på sengen til en fest med et lille bordflag

Dine kære har fødselsdag. Og hvad er større forkælelse på den store dag end en dejlig bakke med morgenmad på sengen?

Æg, bacon, frugt og måske en lille pandekage. Ved siden af juicen står det fineste, lille Dannebrog på en fod af egetræ. Flaget er fast tradition på familiens morgenbakke og uden bordflagstangen er det næsten ikke en rigtig fødselsdag.

Hurra, i dag er det din fødselsdag: Flag til hele familien

Klokken er syv og ind ad døren springer familien med flag i hænderne. Alle har et flag. Store som små. Og alle skråler med på din yndlingsfødselsdagssang, så selv hunden begynder at bjæffe.

Bordflag behøver ikke at have en fod. De kan følge jer rundt i huset under hele fødselsdagen. Når alle har sunget, kan de pynte på bordet.

Langkilde & Søn fremstiller endda bordflag i lækkert træ, så flagene kan genanvendes: En rigtig familietradition.

Bordflagstang på fødselsdagsbordet

Et rigtigt fødselsdagsbord er lidt mere end det sædvanlige. Måske indebærer det også en bordflagstang hjemme hos jer?

Hos Langkilde & Søn tilbyder de den fineste bordflagstang på en fod af egetræ. Nordisk og enkelt. På den vis matcher flaget ethvert fødselsdagstema. Lige meget om det er guld og glitter, grønne dinoer eller minimalistisk grøn.

Og hvis det skal være særligt festligt, kan du dekorere bordet med Dannebrog både i guirlander og på fod.

Farvekoordinér din bordpynt med dit bordflag

Du kan eksempelvis lege med flagets festlige, røde og hvide farver. Dette ved at lade nuancerne gå igen i bordpynten og servicen. Måske servietterne skal være røde, eller der skal være fine grene på bordet, som matcher flagets stang. Hvad med røde og hvide blomster?

Bordflag til enhver fest, som du holder

Livet er fuld af mærkedage, som må fejres. Derfor er bordflagstangen perfekt til en lang række begivenheder. Det bliver en del af jeres ritual.

Et tip er at finde fine bordflagstang, som holder sig smukt med tiden. Kig gerne efter gode materialer såsom sølv eller dejligt træ.

Om det gælder barnedåben, konfirmationen, studenterfesten, dimissionen, vielsen eller de runde fødselsdage, så følger bordflagstangen med.