3 nødvendige ting til din klinik eller lægehus

Hvis du er en del af en klinik eller et lægehus, er det vigtigt, at du har styr på mange ting. Nogle ting er mere nødvendige end andre, og det kan være svært at holde styr på. Du får derfor nedenunder inspiration til, hvilke nødvendige ting, du netop skal have i din klinik eller lægehus.

Lejepapir

Hvis du har en briks eller lignende stående, er det væsentligt, at du har lejepapir klar. Lejepapir sørger for, at din briks bliver bedst muligt beskyttet. Både beskyttet mod udefrakommende bakterier, men giver desuden en god hygiejne. Lejepapir er nemt at anvende og rulle ud, og det fungerer som engangspapir. Derfor skal det bare smides ud efter brug, og efterfølgende tager du nyt papir på briksen. Engangspapiret resulterer nemlig i god hygiejne, da du hele tiden får nyt materiale på din briks og ikke det samme papir, hvor en eventuelt syg patient har ligget.

Desinfektion

Desinfektion kan man aldrig komme udenom; det er noget af det vigtigste. Det gælder både desinfektion til hænderne, så du har en god håndhygiejne, men også desinfektion a overflader. Du kan finde mange forskellige rengøringsmidler, som kan fungere som overfladedesinfektion. Du kan for eksempel have et par servietter liggende, som hurtigt er klar til brug, hvis du effektivt og hurtigt skal have en ren og bakteriefri overflade.

Druesukker eller lignende

Hvis du vil være på forkant, kan det være en god idé at have druesukker eller andet lignende liggende i skabet. Det er nemlig svært at forudsige, om du får en patient, hvis blodsukker er lavt. Derfor er det smart at have noget druesukker liggende, som hurtigt kan få blodsukkeret tilbage på rette spor, hvis uheldet skulle være ude, og den daler.

Dette var de 3 ting, som måske kunne være nødvendige for dig – eller måske du blot har fået inspiration.